Els extreballadors de Calzados Ferreries no fallen a la seva trobada anual

DFerreries/ Redacció. Ja és un clàssic. Un grup d’extreballadors de l’empresa Calzados Ferreries celebra cada any una trobada per recordar els vells temps i reviure anècdotes passades.

Es tracta d’un grup d’antics treballadors de la secció de talladors de la fàbrica que ens han deixat aquesta fotografia per donar testimoni de l’últim encontre. Tot i el pas del temps, mantenen tots una bona amistat.

A la fotografia que podeu veure, hi manquen alguns extreballadors des Migjorn i de Ciutadella i, possiblement, un dels més estimats per tots: Pedro Riudavets, des Migjorn, que ja té 91 anys i que no va poder assistir a la trobada amb els seus companys.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.