Jornada d’estudi i homenatge dedicada a Joan Timoner i Petrus

Joan Timoner i Petrus va ser un dels intel·lectuals més destacats de la dècada dels trenta del segle XX a Menorca, així com un dels poetes més importants de la postguerra a l’illa.

Per aquest motiu, el pròxim 13 de juliol tindrà lloc una jornada d’homenatge i estudi dedicada a la seva figura, organitzada per la Secció de Llengua i Literatura, en què participaran Nel Martí, professor i membre de l’IME; Antoni Joan Pons, filòleg i membre de l’IME: Jaume Fabregat, musicòleg i membre de GREMe; Josefina Salord, filòloga i membre de l’IME: Òscar Sbert, enginyer industrial; Ismael Pelegrí, filòleg i membre de l’IME; i Joel Bagur, historiador i curador del llibre La nacionalitat dels menorquins, que recull els articles de Timoner entre el 1930 i el 1932, que es presentarà en aquesta jornada.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.