El CE Ferreries ret homenatge als socis més veterans del club

Redacció / Ferreries. Pedro Morlà Capó, Juan Allès Pons, José Marquès Bagur, Antonio Vidal Barber i els germans Manolo i Lluís Pons Coll, els sis socis més antics del CE Ferreries, van rebre el merescut homenatge del club. Va ser en el descans del partit entre el CE Ferreries i el CE Menorca, de Regional Preferent, que va quedar amb empat a un. El batle, Pedro Pons, i el president del CE Ferreries, Pepe Allès, van lliurar als sis socis la nova insígnia del club, el primer número de la revista de l’entitat (estrenada amb motiu del centenari) i el llibre que conta la història del Ferre.

Els homenajats van rebre també, com a obsequi, un llibre de l’Associació Històrica del Futbol Menorquí i el número 20 de la seva revista, en agraïment a la fidelitat i la col·laboració demostrades durant tants anys de lligam i suport al club.

El sis socis se’n van emportar els aplaudiments de la graderia i les paraules plenes d’afecte i agraïment de l’speaker. Amb la històrica fotografia es va tancar aquest senzill, però emotiu, acte de reconeixement a tots els socis, representats pels sis més veterans.

Activitat escolar
Les activitats organitzades per la Comissió del Centenari del CE Ferreries no acaben aquí. Durant el mes de maig, i en horari escolar, es faran xerrades informatives als alumnes de primer i segon d’ESO de l’IES Biel Martí sobre la història del CE Ferreries i el CE Mercadal, que han celebrat els seus respectius centenaris. S’ha decidit fer-ho així perquè a l’institut hi ha alumnes de Ferreries, Es Mercadal i Fornells. Amb aquestes xerrades es pretén transmetre als més joves coneixements sobre els fonaments i el desenvolupament de la història d’ambdues entitats.

Homenatge al futbol-base
En el descans de l’últim partit de la Lliga Nacional Juvenil, que enfrontarà el CE Ferreries i el CE Alaior, previst per al proper 11 de maig, la Comissió del Centenari retrà homenatge als dos equips que es proclamaren anys enrere campions de Menorca i Balears. Es tracta de la plantilla de juvenils de la temporada 1974-75 i la plantilla d’alevins de la temporada 1988-89. Alhora, l’acte servirà com a reconeixement als dos clubs per la seva participació al Campionat d’Espanya.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.