Taula de redacció

Ferreries celebra la Fira del Llibre amb molta animació i nou format
Ferreries ha celebrat amb un gran animació i esperit de participació una nova edició de la Fira del Llibre. El nostre grup, Setmanaris i Revistes, ha estat present a la fira amb stand propi, per compartir amb els ferreriencs la feina que fem i intentar estar de cada dia més enmig del poble. L’editor de la Revista de Ferreries, Bep Al·lès, i Silve Pons han estat a disposició de tots aquells ferreriencs que s’han volgut acostar a la parada. A part de la Revista de Ferreries, Setmanaris i Revistes edita les Pàgines de Ferreries i fa poc acaba de publicar el llibre “Arbes i plantes de Menorca”, de Pere Fraga. Enguany, la festa del llibre ha estrenat un nou format, amb tot de paredetes esteses per l’Avinguda Verge del Toro, exhibint les principals novetats del mercat editorial de Menorca i els autors més venuts de tots els gèneres literaris.

Dintre dels actes programats per l’Ajuntament, va destacar la presentació del llibre “Gabriel Cardona Enrich, un músic per a un poble”, a càrrec de Bep Cardona i Miquel Cardona, projecte guardonat amb el Premi d’Investigació sobre Ferreries corresponent al bienni 2020-21.

El mateix dissabte 27, al capvespre, va tenir lloc l’acte de lliurament dels premis del XLIII Concurs Literari Francesc d’Albranca, en les seves diferents categories.

La celebració de la Fira del Llibre ha demostrat, un cop més, que Ferreries és un poble viu, que estima la cultura.

L’atleta ferrerienca Maria Pallicer reedita el títol nacional màster de 5 km
La veterana atleta ferrerienca Maria Pallicer va guanyar el passat 19 d’abril a Don Benito (Extremadura) el Campionat d’Espanya Màster de 5 kms, amb 225 participants. Després dels èxits assolits a les edicions anteriors -Pinto (2022) i Puerto de la Cruz (2021)-, Pallicer ha tornat a donar tota una exhibició i s’ha penjat la medalla d’or, després d’aturar el cronòmetre en 17 minuts i 56 segons. La segona posició va ser per a María José de Toro, amb 18’12” i la tercera, per a l’atleta Sandra Hervas, amb 19’43”. El triomf de Pallicer és especialment meritori, atès que l’atleta menorquina arribava a la prova després d’haver estat malalta, refredada i amb febra poques setmanes abans.

Ferreries es prepara per a celebrar una nova edició de Ferreries Floreix
Ferreries es prepara per a celebrar, del 26 al 28 de maig, una nova edició, la tretzena, de Ferreries Floreix, que organitza l’Agenda Local 21 amb el suport de l’Ajuntament.

Les activitats programades es concentren el cap de setmana del 25 i el 26 de maig, a partir de les dotze del migdia, amb decoracions florals, estores i actuacions musicals per a tot el poble. Cada dissabte, entre el 13 d’abril i el 18 de maig, de 9:30 a 12:00 tindrà lloc, com és habitual, el mercat artesanal de venda de planters de la Plaça Espanya

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.