Ferreries es bolca en la Fira de Sant Isidre L’Ajuntament recupera la desfilada de feines, eines i carruatges antics de Menorca, que s’organitzava als anys 80

Readcció / Ferreries. Ferreries celebrarà de l’11 al 19 de maig la Fira de Sant Isidre, coincidint amb la festivitat del patró dels pagesos. L’Ajuntament ha previst, per aquest motiu, un ample programa d’actes durant aquests nou dies, que inclouran la recuperació de la desfilada de feines, eines i carruatges antics de Menorca, que ja s’organitzava als anys 80, i la Fira de Sant Isidre.

L’objectiu del consistori és promoure el producte local i el sector primar de l’illa i recuperar les tradicions del poble. Les finques, llocs i tanques de l’illa seran els grans protagonistes de la celebració. A més del formatge, el gin o els embotits, la fira pretén donar també visibilitat als altres productes que conformen la personalitat del camp de Menorca, com la sidra, l’oli, el blat, la mel, els bolets, les fruites i verdures, els gelats, els iogurts, les conserves, el vi o la cervesa.

La fira comptarà amb la presència de quaranta estands de producte local agroalimentari i artesà

En aquesta primera edició, la fira comptarà amb la presència de quaranta estands de producte local agroalimentari i artesà. Dins el marc de la fira, s’han organitzat diverses activitats com mostres i tallers de formatjar, fer porquejades, tondre bens i molt més. S’ha organitzat un concurs de coques menorquines on el guanyador podrà gaudir d’una nit i un exquisit berenar a Son Vives, i, a més, hi haurà ballades populars, vermuts musicals, animació infantil, una exposició d’espècies ramaderes del camp de Menorca, i el concert del grup menorquí Pèl de Gall, amb motiu del 100 aniversari del C.E. Ferreries.

La fira servirà per retre homenatge a la família Bosch Truyol, que ha arribat a la quarta generació de pagesos al lloc de sa Terra Rotja

La fira vol ser un homenatge a la família Bosch Truyol, una de les famílies de Ferreries que duu més anys en el sector agrari i que amb el pas del temps ha arribat a la quarta generació de pagesos al lloc de sa Terra Rotja.

L’Ajuntament compta, com a organitzador, amb la col·laboració del Consell de Menorca i la Fundació Foment del Turisme, i amb el patronatge de l’empresa menorquina de fibra òptica i internet FibraLink.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.