Barra Lliure. BIM: Donar a conèixer la cocteleria de Menorca Per Àngel Allès

Àngel Allès Camps

Aquest mes venc a xerrar-vos d’un projecte nou que ha sortit a l’illa referent a la cocteleria. Es tracta de BIM, una comunitat de coctelers de tot el món que treballem a Menorca amb la mateixa il·lusió, donar a conèixer la cocteleria que fem a Menorca. Tots sabem que a ciutats com Barcelona, Madrid i Mallorca hi ha un nivell molt alt de cocteleria, però el nivell que hi ha a Menorca no es veu. A Menorca tenim molts coctelers formats, amb molta experiència, il·lusió i receptes que ens sorprenen.

Aquest va ser l’objectiu principal al crear BIM, mostrar al món que a Menorca també hi ha grans coctelers. També donem una oportunitat a la gent jove que vulgui començar al món de la cocteleria de tenir un grup amb qui recolzar-se, no trobar-se sol en aquest món tant gran que és la cocteleria.

Gràcies a l’esforç d’aquests mesos hem aconseguit treure el primer (esperem que de molts) projecte. Un mapa de cocteleries de Menorca. Hem plasmat a damunt del mapa de l’illa els punts on trobareu locals que treballen amb cocteleria creativa i de calidat. Aquests locals es troben localitzats a les poblacions de Ciutadella i Maó. El mapa ve amb QR per poder descarregar el mateix document al mòvil, el paper és molt fàcil de perdre i visquent en l’era tecnològica, que millor que tenir-lo directament al mòvil.

És una proposta perque tothom conegui els locals on es treballa amb aquest nivell. No només trobareu cocteleries o bars, també hi ha restaurants que fan cocteleria de gran nivell. Amb aquests passos volem aconseguir que la nostra professió es doni a conèixer i agafi el valor que té. És molt polit veure que un barman et mescla dues o tres begudes i et fa un còctel però, realment ens hem demanat mai tot el treball que hi ha darrere? Tot el temps que dedicam a cada còctel, pensant amb els detalls, visual, olfatiu, gustatiu…

Esperam que us animeu a descarregar el mapa i a compartirho amb les vostres amistats, families, etc. Tot compartit amb el #BIM per recolzarnos a nosaltres i donar-nos visibilitat.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.