Escolta el teu cos, mou-te i cuida’t! Per Menorca Trainers

Benvinguts al nou espai de salut integral de Menorca Trainers

En cada edició de la Revista D Ferreries d’ara en endavant estarem amb tu per explorar junts el fascinant món de la salut i el benestar des d’una perspectiva integral. La nostra missió, com a especialistes en fisioterapia, activitat física, nutrició psicología i benestar corporal, será la de guiar-te cap a un estil de vida més saludable i equilibrat.

En les nostres pàgines mensuals, trobaràs consells pràctics, informació científica actualitzada i reflexions inspiradores per ajudar-te a millorar la teva qualitat de vida. Ens centrarem a proporcionar-te eines per cuidar el teu cos, alimentar la teva ment i nodrir el teu esperit. Des de com prevenir lesions esportives fins a consells per mantenir una dieta equilibrada passant per estratègies per gestionar l’estrés i millorar el teu benestar emocional, abordarem una àmplia gamma de temes rellevants per a la teva salut integral.

Ens comprometem a ser el teu aliat en aquest viatge cap a una vida més saludable i plena. T’animem a acompanyar-nos en aquest emocionant recorregut cap al benestar total.

I per començar vos deixam 3 consells per arrencar des de zero amb l’activitat física.

1.Comença amb petites passes. No et sentís pressionat a realitzar entrenaments intensos des de el principi. Comença amb activitats suaus, com caminar, exercicis de força moderats i ves augmentant progressivament la intensitat a mesura que et sentis més còmode.

2.Estableix metes realistes. Defineix objectius assequibles i específics per a tu, com podria ser, fer exercici 3 dies a la setmana, caminar 30 minuts al dia o apendre una nova habilitat esportiva. Celebra els teus èxits, per petits que siguin, et mantindran motivat.

3.Troba una activitat que t’agradi. La clau per manternir-se actiu a llarg termini és trobar una activitat física que t’agradi. Prova diferents opcions fins que trobis la que t’apassiona i et faci sentir bé.

Recorda que el més important és escoltar el teu cos i gaudir del procés de moure´t i cuidar-te.

Ens veiem al proper número amb més salut!

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.