El Consell Insular augmenta l’ajuda a ARTEME fins als 10.000 euros amb la finalitat de fomentar, difondre i millorar la comercialització del producte artesà autòcton Es podran subvencionar despeses com l’actualització del portal web corporatiu, la gestió de xarxes socials, publicitat i material de difusió i material d’empaquetatge

El Consell Insular de Menorca ha aprovat el conveni de col·laboració amb l’Associació d’Empreses d’Artesania de Menorca (ARTEME) per a donar suport a les actuacions de promoció, comercialització i formació dels seus associats amb la finalitat de fomentar, difondre i millorar la comercialització del producte artesà autòcton.

L’import concedit aquest 2024 a ARTEME augmenta 2.000 euros respecte de l’anterior any i l’ajuda puja a 10.000 euros. D’aquesta manera, seran elegibles, i per tant, subvencionables, despeses com l’actualització del portal web corporatiu, la gestió de xarxes socials, publicitat i material de difusió i material d’empaquetatge, entre altres actuacions demostratives.

“Els productors i les empreses artesanes, amb una notable presència sobre el territori, formen un teixit econòmic important i en conjunt, l’artesania menorquina és capaç de mantenir l’essència del valor tradicional, i al mateix temps, incorporar tot allò que aporta la contemporaneïtat. Per açò, l’interès públic d’aquest conveni és la millora del nivell competitiu del sector artesà a l’illa, un espai professionalitzat on conflueix artesania popular i artística, i que si disposa dels canals de promoció adequats es converteix en un nínxol econòmicament viable”, justifica la consellera d’Economia i Serveis Generals, Maria Antònia Taltavull.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.