Balears precisa augmentar les donacions de sang per atendre els pacients i preparar-se per a situacions d’emergència El Banc de Sang de les Balears necessita 1.000 donacions a la setmana

Abans d’entrar en plena temporada estival, quan les donacions de sang tendeixen a disminuir, el Banc de Sang de les Illes Balears fa una crida urgent a la població perquè acudeixi a donar sang per garantir el subministrament dels diferents components sanguinis i estar preparats davant qualsevol situació d’emergència.

Actualment, les reserves de sang es troben en nivells baixos amb 652 unitats dels diferents grups sanguinis, quan les Balears precisa unes reserves setmanals de mil donacions per poder cobrir la demanda habitual i estar preparats en cas d’una eventualitat. És essencial destacar que aquestes unitats són vitals per atendre emergències mèdiques i pacients amb malalties cròniques que depenen de transfusions per viure.

És crucial que totes les persones sanes, d’entre 18 i 65 anys, residents o visitants a les Illes Balears, considerin donar sang per estar preparats davant qualsevol situació d’emergència. Cada donació pot salvar fins a tres vides i és fonamental en aquests moments.

El Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears està situat al carrer Rosselló i Cazador, 20, a Palma. Ofereix un horari ampli de dilluns a divendres, de 8:00 a 20:30, i els dissabtes de 09:00 a 13:30, per facilitar l’accés a tots els donants. També hi ha diversos punts de donació distribuïts a les tres illes.

Les persones interessades poden demanar cita a: cita.donasang.org

Per a més detalls sobre ubicacions i horaris, poden visitar www.donasang.org.

Més informació a les xarxes socials @donasangbalears, www.donasang.org, al telèfon 971 764 433 o atencioaldonant@fbstib.org.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.