La Xarxa de Biblioteques de Menorca i Hauser & Wirth organitzen un club de lectura per aquest estiu a l’Illa del Rei Constarà de tres sessions dedicades a Emily Dickinson, Anne Carson i Clarice Lispector

La Xarxa de Biblioteques de Menorca i la galeria d’art Hauser & Wirth enceten aquest estiu una nova col·laboració amb l’organització conjunta d’un club de lectura que tindrà lloc aquest estiu a l’Illa del Rei.

Es tracta d’una iniciativa inspirada en les connexions i referències literàries de l’obra de Roni Horn, una de les dues artistes protagonistes de les exposicions d’enguany de Hauser & Wirth a Menorca.

Aquest club comptarà amb tres sessions, que començaran amb una visita guiada a l’exposició per, a continuació, crear un diàleg que dirigirà Jara Sánchez Bennásar, professora de llengua anglesa, relacionant els títols escollits amb la mostra artística i compartint idees sobre aquests.

La primera de les sessions tindrà lloc el pròxim 11 de juliol amb Emily Dickinson com a protagonista i el llibre ‘Poemas y cartas 1-600’ (2023), una edició crítica i comentada a partir dels manuscrits originals de l’autora, que sovint han estat censurats i modificats.

La segona sessió del club de lectura, que tindrà lloc el 8 d’agost, estarà dedicat a Anne Carson i al seu llibre ‘Agua corriente’ (2000), testimoni de l’extraordinària imaginació de l’autora, que explora els límits del llenguatge i la forma literària.

Clarice Lispector i ‘Aigua Viva’ (1973) seran protagonistes de la tercera i darrera trobada d’aquest club de lectura el 4 de setembre. Una autora i obra poderosa emocionalment, filosòfica i innovadora al voltant de la naturalesa de la vida i el temps.

Les trobades tindran lloc a l’Illa del Rei, a les 19.15 h. i seran gratuïtes. Els usuaris i usuàries de la Xarxa de Biblioteques de Menorca que vulguin participar en alguna de les sessions hauran d’inscriure’s i reservar el tiquet de la barca al web de Hauser & Wirth. Aquest tiquet tindrà un cost de 10 euros i inclourà el viatge d’anada i tornada, així com la visita a l’exposició.

Hauser & Wirth posa a disposició de totes les persones inscrites 15 exemplars de cadascuna de les obres seleccionades. Per aconseguir-ne un en préstec, cal apropar-se a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques de Menorca.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.