LES FOTOS DE L’AISM V Trobada de cultura popular

Fotografia: Josep Miquel Vidal Hernández. Arxiu d’Imatge i So de Menorca-CIM.
Negatiu de plàstic de 35 mm. Monocrom.

El 27 d’octubre de 1980 es va celebrar a Ferreries la V Trobada de Cultura popular que va recollir diferents actuacions musicals i l’entrega de reconeixements a diferents persones. L’acte es va celebrar al nostre poble i va ser una gran vetllada.

Aquesta fotografia feta per Josep Miguel Vidal Hernández mostra un moment de l’actuació del grup Aires des Barranc d’Algendar, que van ser un dels grups que van participar en la vetllada. Hi podem veure els músics i les balladores en plena ballada. S’hi reconeixen persones que van ser molt importants en el grup i que ja no hi som, com en Pepe des Canaló i es conco en Roig, i altres que hi són i enguany han estat reconegudes, com na Margarita des Canaló. I també molts jovenets i jovenetes, en aquell moment, com n’Hil·lari, en Joan Coll, en Rafel Janer, Na Margarita, Na Xisca…

A l’Arxiu d’Imatge i So de Menorca trobam molt important conèixer el màxim d’informació de les fotografies, ja que ens ajuda a completar la seva fitxa de catalogació i ens ajuda a l’hora de recuperar una imatge quan tenim una consulta. Per açò animam a tothom que s’atraca al servei a documentar les seves fotografies: Si conservau fotografies a casa, recordau a escriure (darrere i amb llapis fluix o a un paper a part) qui surt a la foto, quan es va fer, quina activitat o quin lloc mostra. Teniu en compte que quan no sabem que i qui surt a una fotografia perd la connexió amb noltros i és molt fàcil que acabi als fems.

Recordau que si teniu alguna informació més sobre aquesta fotografia ens agradaria molt que ens la faceu arribar per a poder completar les dades de catalogació. Us podeu posar en contacte amb l’Arxiu passant pel Camí des Castell de Maó, telefonant al 971 368 104 o enviant un correu electrònic a arxiuimatgeiso@cime.es.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.