Miquel Torres i Maria Pallicer, els amos del Camí Reial Rècord absolut de participació a la prova, amb 280 corredors

Redacció / Ferreries. El ciutadellenc Miquel Torres i la veterana atleta ferrerienca Maria Pallicer van ser els grans guanyadors de la XXII Cursa Popular del Camí Reial 2024, una de les proves clàssiques de l’atletisme menorquí. La cursa registrà aquest cop un rècord absolut de participació, amb 280 corredors que desafiaren el vent i el cronòmetre per completar una prova benèfica que, enguany, tenia com a destinatària l’associació TDAH Menorca.

En el  terreny estrictament de l’esport, Miquel Torres, del CE Island Sport, va ser el més ràpid en completar els 10 quilòmetres de distància de què constava la prova, amb un temps de 36 minuts i 6 segons, per davant del també ciutadellenc Xavi Villalonga, que creuà la línia de meta 8 segons més tard. Enric Pons, atleta del Menorca Trail Es Castell, que havia acabat d’arribar de la Trans Gran Canaria, fou tercer, amb 36 minuts i 25 segons. La cursa,. per tant, en categoria masculina, destacà en tot moment per la seva igualtat.

En dones, la victòria fou per a Maria Pallicer, amb 42 minuts i 45 segons, per davant d’Ana Bueno, del +Qtrail, que féu la seva entrada a la plaça Espanya quinze segons més tard, i de Lena Molll, de l’Island, que completà la cursa amb un temps de 44 minuts i 18 segons.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.