“Herbes Biniarbolla i Menorca Preservation anuncien les obres finalistes del seu Concurs Benèfic de Reciclatge Artístic”

Ahir, i en ocasió de la seva Festa Anual, Herbes Biniarbolla, l’empresa artesanal licorera de Menorca, va presentar les obres finalistes del Concurs Benèfic de Reciclatge Artístic. La guanyadora del concurs ha estat l’artista Marta De Salvador, amb la seva obra “Ses Olles”, un oli sobre plàstic, mentre que les obres dels artistes JE i Mario dello Iacono han estat guardonades amb el segon i tercer premi. Els finalistes seran obsequiats amb lots de productes d’Herbes Biniarbolla i un dinar a Sa Punta.

“Ses Olles” de Marta De Salvador serà un dels lots subhastats per a la Gala Benèfica de Menorca Preservation
L’obra seleccionada serà subhastada durant la 3a Edició de la Gala Benèfica de Menorca Preservation que se celebrarà el proper 17 de juliol a la Fortalesa de la Mola. Tots els fons recaptats seran donats a Menorca Preservation i seran íntegrament destinats a la preservació dels entorns naturals de la nostra illa.

El Concurs Benèfic
Desenvolupat en col·laboració amb l’organització sense ànim de lucre Menorca Preservation, el concurs va néixer amb l’objectiu d’incentivar i promocionar el talent artístic local i alhora abordar el problema de la generació de residus, fomentant la reutilització de materials provinents de la fàbrica d’Herbes Biniarbolla. Així, s’animava els participants a explorar la relació entre la societat, l’artesania i el patrimoni natural de Menorca. De la mateixa manera, les obres havien d’estar creades amb almenys un 70% de materials reciclats de la fàbrica d’Herbes Biniarbolla, com ara cartró, plàstic, vidre o metall.

La Gala Benèfica (3a Edició)
Menorca Preservation organitza per tercer any consecutiu una Gala Benèfica a través de la qual aconseguir recaptar fons amb què continuar finançant projectes essencials per a la preservació i conservació del patrimoni natural Menorca. Les reserves per assistir a la Gala Benèfica ja estan obertes i es poden efectuar directament des de la seva web. Tota la informació a: https://menorcapreservation.org/es/summer-fundraising-gala-2024/

Sobre Menorca Preservation
Menorca Preservation és una fundació sense ànim de lucre que cerca donar suport i impulsar projectes mediambientals a l’illa de Menorca, liderats per “herois mediambientals locals”. El nostre objectiu és recaptar fons local i internacionalment de persones i entitats amb un fort vincle a l’illa i que ens volen ajudar a preservar la singular bellesa natural i els espectaculars ecosistemes marins de Menorca.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.