Ferreries tindrà una nova associació de comerciants i industrials: ACOINFE Agafarà el relleu a la desapareguda Associació de Comerciants (ACOFE), extingida ara fa 8 anys

C.M. / Ferreries. Ferreries comptarà amb breu amb una nova associació per representar els interessos de les empreses i establiments comercials i industrials del municipi. Es dirà ACOINFE, Associació de Comerciants i Industrials de Ferreries, i els seus estatuts, que ha elaborat l’Ajuntament de Ferreries, són a punt d’aprovar.

ACOINFE recupera, d’aquesta manera, l’activitat de la desapareguda Associació de Comerciants de Ferreries, ACOFE, que es va extingir ara fa 8 anys. El regidor d’Indústria i Comerç, Ramon Sintes, explica que la creació d’una associació comercial que donés continuïtat a la feina d’ACOFE era un dels objectius de l’equip de govern, atès que en els darrers anys tota l’activitat comercial havia quedat aixoplugada sota el paraigües de Ferreries Tot L’Any i de l’área de Comerç de l’Ajuntament de Ferreries.

L’Ajuntament ha elaborat els estatuts de la nova entitat i convocarà un concurs per a crear-ne la imatge corporativa

“Consideram que els comerciants i les empreses del polígon de Ferreries necessitaven comptar amb una associació independent i pròpia. Des de la primera reunió m’he dedicat a tocar portes perquè sortissin voluntaris. Finalment, ha sorgit un grupet d’onze persones que han decidit posar-s’hi davant. És un grup bastant jove i personalment n’estic força content”.

Els estatuts de la nova entitat contemplen que la junta ha d’estar representada pels diferents sectors expressius de l’economia local: l’alimentació, la indústria, els serveis, l’estètica i la perruqueria, els allotjaments, el comerç, l’hosteleria i el sector primari, entre d’altres.´´

Hi estaran representats tots els sectors, des de l’alimentació a la indústria, els serveis, l’estètica, els allotjaments, el comerç, l’hosteleria i el sector primari

L’associació, que tindrà la seva seu social al carrer Beat Joan Huguet, 48, realitzarà les seves activitats, segons els estatuts, al centre comercial, al polígon industrial i a la urbanització de Cala Galdana.

Entre els objectius de la nova entitat s’esmenten la defensa dels interessos de les empreses i establiments comercials, la indústria i la resta d’activitats econòmiques; l’afavoriment del teixit associatiu del municipi; i el desenvolupament d’iniciatives que afavoreixin l’economia local.

Ramon Sintes explica que “un dels factors que ha fet possible el naixement d’aquesta nova associació és el compromís que ha assumit l’Ajuntament de fer els estatuts de l’associació i fer-se’n càrrec de tots els tràmits. I ho vull deixar clar, perquè aquest compromís no havia existit abans i per açò les coses no avançaven. A més, hem agafat el compromís de convocar un concurs per dissenyar la imatge corporativa d’ACOINFE”. La idea, afirma el regidor, és que la nova associació es posi en marxa el proper mes de maig.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.