80 persones demanen el lliure pas del Camí d’en Kane pel lloc de Santa Rita Ferreries va aprovar el maig de 2023 el Catàleg de camins sense que els propietaris hi fessin al·legacions

Redacció / Ferreries. Una vuitantena de persones van protagonitzar el passat 24 de març una marxa a favor del lliure trànsit pel Camí d’en Kane al seu pas per la finca de Santa Rita, un propósit en el qual insisteix des de fa temps l’associació Amics del Camí d’en Kane. El col·lectiu reivindica el dret de pas públic adquirit per l’Ajuntament de Ferreries el 1904.

Des de l’entitat recorden que el consistori ferrerienc va aprovà el maig de 2023 el Catàleg municipal de camins públics i que els propietaris de Santa Rita no hi van presentar cap al·legació.

Durant la trobada, els manifestants llegiren un manifest amb motiu del Dia de les vies pecuàries i els camins públics i insistiren a treballar de manera decidida per recuperar els trams del Camí d’en Kane que passen per Santa Rita, Terra Rotja i Binissuès. Una feina que des del col·lectiu estan disposats a fer fent feina de manera col·laborativa amb les administracions més properes.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.