L’avi des Migjorn Gran, Jaume Pascual, compleix 102 anys Va viure a Ferreries, on residia un cosí. Allà va conèixer la seva dona, Mariana Bagur Coll

Redacció / Ferreries. L’avi des Migjorn Gran, Jaume Pascual Malondra, va celebrar aquest divendres el seu 102è aniversari envoltat de bona part de la seva família. L’alcaldessa Antònia Camps també es va acostar a la casa on resideix des de fa 75 anys per felicitar-lo en nom de l’Ajuntament.

Pare de dos fills, Miquel i Maria, quatre néts i cinc besnéts, Jaume Pascual procedeix de Mallorca, on des de molt jove treballava com a pescador de llagosta. Als 24 anys va aprofitar un de tants trajectes amb barca des d’Alcúdia a Ciutadella per baixar-se i quedar-se a viure a l’illa.

Orfe de pares (el seu pare va morir a la Guerra Civil), es va traslladar a viure a Ferreries, on residia un cosí. Allà va conèixer la seva dona, Mariana Bagur Coll, amb qui van marxar al cap de pocs anys a viure a Es Migjorn Gran.

Després de dedicar-se a la pesca, va treballar molts anys al bosc, ja fos a la recerca de bolets o fent sitges al camp. També va muntar una petita empresa on treballava amb un compressor i, abans de la jubilació, es va dedicar a la construcció.

Als 102 anys, tot i patir dos infarts, conserva una gran lucidesa mental i encara surt a caminar. Molts dies també s’acosta al club de jubilats.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.