Ferreries cedeix dos solars a l’IBAVI per fer 8 habitatges protegits al municipi L’Ajuntament obtindrà un local en planta baixa de 300 metres quadrats, l’us del qual es decidirà en un futur

Redacció / Ferreries.  El Govern de les Illes Balears i l’Ajuntament de Ferreries preparen una nova promoció d’habitatges de protecció pública de l’Institut Balear de l’Habitatge (IBAVI), la segona del municipi. La consellera d’Habitatge, Territori i Mobilitat, Marta Vidal, i el batle de Ferreries, Pedro Pons, van signar el passat 20 de març el conveni de col·laboració entre l’IBAVI i l’Ajuntament per a la cessió de dos solars on es preveu construir una promoció de vuit habitatges de protecció pública en règim de lloguer i un local de planta baixa.
Mitjançant aquest conveni, s’ha acordat la cessió en permuta de dos solars municipals a l’Avinguda Jaume Mascaró, identificats com les parcel·les 18 i 19 de la zona del Canal del Fil de Ferreries i amb una superfície aproximada de 550 metres quadrats. L’IBAVI preveu construir a aquests terrenys una promoció de vuit habitatges de protecció pública, d’una superfície d’uns 70 metres quadrats cadascun, en un edifici de dues plantes, amb una superfície construïda de 1.040 metres quadrats; i una planta baixa amb un local d’uns 300 metres quadrats, que serà gestionat per l’Ajuntament de Ferreries. Un dels vuit habitatges serà adaptat per a persones amb discapacitat.

Es tracta de la segona promoció d’habitatge protegit de l’IBAVI a Ferreries, que se sumarà a la ja existent al municipi, de 24 habitatges de protecció en règim de lloguer amb tots ocupats actualment, després de les darreres adjudicacions a persones beneficiàries que es varen fer per part de l’IBAVI a finals de l’any passat.

«Es tracta de la segona promoció d’habitatge protegit de l’IBAVI a Ferreries, que se sumarà a la ja existent al municipi, de 24 habitatges de protecció en règim de lloguer»

La consellera Marta Vidal destacà l’aposta del Govern i de l’Ajuntament de Ferreries per impulsar aquesta nova promoció d’habitatge públic en règim de lloguer al municipi, així com la col·laboració amb altres municipis de l’illa per incrementar l’oferta pública d’habitatge. Per la seva part, el batle de Ferreries, Pedro Pons, comentà que aquesta nova promoció beneficiarà a la població del municipi amb la construcció de vuit nous habitatges públics, i que a l’hora l’Ajuntament n’obtindrà un local en planta baixa d’uns 300 m², l’ús del qual es decidirà en un futur, en funció de les diferents necessitats que té el poble. Pons manifestà finalment que l’Ajuntament continua treballant per poder ampliar el parc d’habitatge públic del municipi.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.