Reobert de nou, una setmana abans del previst, el pas a vianants i vehicles pel passeig de la platja de Cala Galdana

Avui s’ha reobert de nou, amb una setmana d’antelació al calendari previst, el pas a vianants i vehicles pel passeig de la platja de Cala Galdana, que va quedar greument malmès pel temporal que va assolar l’illa el passat mes de novembre. La nova infraestructura ha estat dissenyada per ser més resistent a futurs temporals i per oferir un espai més agradable i pràctic per a residents i turistes.

El batle de Ferreries Pedro Pons manifesta el seu agraiment a tots aquells que han intervingut en el procés complert, des de la tramitació incial de l’informe de danys fins a la finalització de l’obra. “No tenc més que paraules d’agraïment per al personal tant de l’Ajuntament, com del Consell Insular, de la Conselleria de la Mar i també de l’empresa encarregada de l’obra que han treballat de valent aquests darrers 5 mesos perque fos possible tenir acabada aquesta obra abans de l’inici oficial de la temporada turística”.

Amb la finalització d’aquesta obra, Cala Galdana ja està preparada per a la temporada turística que s’inicia aquests dies.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.