Sánchez condemna l’atac de l’Iran i demana “responsabilitat i contenció” als líders internacionals “Hem d'aprendre de la història i resoldre els conflictes per la via diplomàtica” diu el president espanyol

ACN/Barcelona – El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha volgut deixar clara la seva posició després dels atacs de l’Iran a Israel en una “nit llarga i angoixant”. En una publicació a X, Sánchez ha explicitat que el seu executiu “condemna, com ha condemnat i condemnarà sempre tota forma de violència que atempti contra la seguretat i el benestar de civils innocents”. A més, ha demanat als líders internacionals “responsabilitat i contenció” en la “resposta” a l’atac. “Hem d’aprendre de la història i trobar una manera de resoldre els conflictes per la via diplomàtica, evitant sigui com sigui una escalada encara més gran”, ha sentenciat.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.