La Trail del Nord inicia la temporada turística a Tirant amb curses i música Aquest dissabte es disputaran les distàncies de 45KM, 24KM i 12KM, amb arribada al TRH Tirant Playa, i en acabar hi haurà un concert de The Binigaus Band i una actuació del DJ Juligan.

La Trail del Nord tindrà, aquest dissabte, la responsabilitat d’obrir la temporada turística al TRH Tirant Playa de Cala Tirant. La cursa, que ha superat els 600 inscrits, comptarà amb les distàncies de 45KM, 24KM i 12KM en un esdeveniment que compta amb el suport de la Fundació Foment del Turisme de Menorca, Turisme Sostenible i Esports Illes Balears, a més de la col·laboració de l’Ajuntament des Mercadal, sota l’organització de Biosport Menorca i Elitechip. L’acte es complementarà amb un espectacular concert de The Binigaus Band obert a tothom així com una sessió de DJ Juligan, membre de la reconeguda banda de música Love of Lesbian, a les instal·lacions del TRH Tirant Playa.

La Trail del Nord serà la segona cita de la quarta edició de la Illa dels Trails i ofereix un atractiu turístic complementari que omplirà de color i esforç cadascuna de les tres distàncies que s’ofereixen. La distància llarga, la dels 45KM, iniciarà a Cala Morell a les 7.30 del matí, mentre que els 24KM ho faran al Pàrquing de Cala Pilar a les 10 hores i els 12KM ho faran, a les 11 hores, des de l’inici del camí que porta a Binimetl·là. Les tres distàncies acabaran a les portes de l’hotel, on està previst que es faci l’entrega de trofeus a partir de les 18 hores.

L’esdeveniment s’ha presentat aquest dimarts al mateix TRH Tirant Playa amb la presència de l’alcalde des Mercadal, Joan Palliser, el conseller de Esports, Joan Pons Torres, la directora insular de Promoció Turística, Begoña Mercadal, el regidor d’Esports de Mercadal, Tóbal Pons, el representant de l’empresa Bosch & Lozano a Menorca, Javier Sicilia, i el director de l’hotel, Luis Souto.

La prova repeteix el model que va seguir l’any passat que impulsa la desestacionalització amb un atractiu esportiu obert a totes les persones que complementa el Camí de Cavalls amb altres camins de l’Illa que comptarà amb participants de sis nacionalitats diferents.

A més, la cursa oferirà un espectacle musical de la mà del grup menorquí The Binigaus Band, a partir de les 19 hores. Abans, a les 16 hores, es posarà als plats DJ Juligan, membre del reconegut grup Love Of Lesbian, que es desplaça fins a l’Illa per animar una festa post cursa que està oberta a tothom que vulgui passar un temps divertit.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.