La diputada Salomé Cabrera, membre de la Comissió de Recerca del cas Koldo al Parlament

Aquest matí sha constituït la Comissió de Recerca sobre el cas Koldo que es durà a terme al Parlament de les Illes Balears. La diputada menorquina Salomé Cabrera ha estat designada pel Grup Parlamentari Popular per formar-ne part.

També formaran part de la comissió per part del PP els diputats José Luis Mateo, Marga Durán, Mauricio Rovira, Isabel Borrás, Cristina Gil i Jacobo Varela.

Cabrera ha destacat que “investigarem fins a l’últim detall de tota vinculació de la presumpta trama corrupta amb Armengol i el seu Govern. Han passat 48 dies des que es va conèixer el cas i el PSOE segueix sense respondre les principals preguntes”

A més, ha afegit que “Armengol i el seu Govern van tenir contacte amb la trama, van pagar les màscares de forma veloç, van tapar que eren defectuoses, van emetre un certificat d’idoneïtat fals perquè la trama pogués continuar estafant i enriquint-se, i no van reclamar mai”.

Com ja ha estat anunciat, el pla de treball del PP a la comissió inclourà la petició de compareixença de l’actual presidenta del Congrés, Francina Armengol i Koldo García.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.