Bosco Faner i Sebastià Bosch, en estat greu i ingressats a la UCI de la Clínica Juaneda a causa de l’accident múltiple a Menorca Es valora el possible trasllat a Palma del vicari general, amb trausmatisme cranioencefàlic greu

DFERRERIES  – Joan Bosco Faner, rector de la parròquia de Sant Esteve de Ciutadella, ex rector de la parròquia de Sant Bartomeu de Ferreries, vicari general  de Menorca, col·laborador del Setmanari El Iris, i el diaca Sebastià Bosch, han resultat ferits de gravetat després d’un accident múltiple ocorregut aquest dimecres a la carretera general de Menorca, a la sortida des Mercadal en direcció a Ferreries.

Els fets han ocorregut a les quatre i mitja del capvespre quan el jeep de color blanc en què viatjaven, en direcció a Ciutadella, ha envait el carril contrari després d’un raspat positiu amb un altre vehicle, i col·lidir de manera frontal excèntrica amb un tercer vehicle que viatjava en direcció cap a Maó.

S’hi han vist implicades vuit persones, que viatjaven en els tres vehicles accidentats, amb un balanç de sis ferits de diferent consideració. Quatre d’ells han estat traslladats a l’Hospital Mateu Orfila de Maó, entre els quals un de greu, de 37 anys, i tres de lleus, de 50, 43 i 82 anys.

Els altres dos ferits, Joan Bosco Faner, de 76 anys, i Sebastià Bosch, de 53, han estat conduïts a la Clínica Juaneda de Ciutadella. A conseqüència de les ferides, Faner pateix traumatisme cranioencefàlic greu i fractura quirúrgica de colze dret i el seu pronòstic és greu. Roman ingressat a la UCI, valorat pels metges de neurocirurgia, que avaluen un possible trasllat a Palma, en funció de quina sigui la seva evolució durant les properes hores. Per la seva banda, el diaca Sebastià Bosch s’ha fracturat el genoll i la clavícula i roman també ingressat a la UCI, amb pronòstic greu.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.