Participa a Becatalaiotica 2024 Les inscripcions per participar en aquesta nova edició del projecte d’Amics del Museu de Menorca i el Consell Insular estaran obertes fins el 2 de juny

La vuitena edició del certamen cultural Becatalaiotica arranca avui, 2 d’abril, amb l’inici del període d’inscripcions, que es tancarà el dia 2 de juny de 2024, a les 23:59 h. Les persones interessades a participar en el concurs han d’omplir aquest formulari.

Els propòsits principals de Becatalaiotica són donar visibilitat al talent jove, reivindicar el paisatge de Menorca com a font d’inspiració i imaginar noves maneres d’habitar els jaciments prehistòrics de l’illa. El projecte cultural, original de l’Associació d’Amics del Museu de Menorca, compta des de l’inici amb el suport econòmic del Consell Insular de Menorca, i amb la col·laboració de la Fundació Illes Balears.

Becatalaiotica està destinat a persones d’entre 18 i 28 anys, residents a l’estat espanyol, que estiguin estudiant o tenguin pensat cursar qualsevol tipus de formació. L’objectiu del concurs és crear esdeveniments o activitats de caràcter lliure, innovadores i originals, a diferents jaciments de la Menorca Talaiòtica. El o la concursant més ben valorat/ada rebrà una beca d’estudis de 2.000 euros.

El calendari del concurs

Un jurat de professionals lligats al patrimoni cultural, la docència, les Belles Arts i la comunicació de Menorca s’encarregarà de seleccionar deu formularis d’entre tots els rebuts. La següent fase consistirà en donar forma a una proposta d’esdeveniment a un dels jaciments de la Menorca Talaiòtica, amb la tutorització dels membres de l’equip de Becatalaiotica.

Tant la temàtica d’aquestes propostes com el mètode d’expressió és totalment lliure, sempre que es mantengui alguna relació, sigui la que sigui, amb la Menorca Talaiòtica: divulgació científica i/o cultural, dansa, interpretació, qualsevol disciplina artística, discursos d’actualitat, monòlegs sobre qualsevol tema…

El jurat professional, juntament amb els membres de l’organització de Becatalaiotica, valorarà les deu propostes i n’escollirà les cinc més originals, innovadores i amb el format més compatible. Aquestes cinc propostes d’esdeveniment seran les que es duran a terme a Menorca durant els mesos de setembre i octubre de 2024.

Només cinc concursants tindran l’oportunitat de venir a Menorca a escenificar la seva proposta, amb les despeses de viatge i d’allotjament pagades. El públic assistent als esdeveniments serà de cabdal importància, ja que serà l’encarregat de valorar l’originalitat, el contingut i la capacitat de suggestió de les diferents propostes. El o la concursant que aconsegueixi una valoració més bona rebrà com a premi una beca d’estudis de 2.000 euros.

Per a més informació: beca@menorcatalayotica.info o tel. 617 84 02 04.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.