El Govern convoca les ajudes a esportistes destacats amb un pressupost d’1.100.000 d’euros Aquesta línia d’ajudes s’ha incrementat en 100.00 euros respecte a la darrera convocatòria gràcies a la inclusió dels resultats a mundials en categoria màster

La Conselleria de Turisme, Cultura i Esports, a través de la Direcció General d’Esports, ha fet pública la convocatòria d’ajudes a esportistes destacats de les Illes Balears per un import màxim d’1.100.000 euros, una partida que es veu incrementada en cent mil euros respecte a la de 2023. El procés per demanar aquesta ajuda, obert des del dilluns 25 de març, acaba el dimecres 24 d’abril.

La novetat d’aquesta convocatòria, i gràcies a la que s’ha pogut augmentar l’import destinat, ha estat la inclusió dels resultats a campionats del món en categoria màster, una reivindicació dels clubs i federacions que ha estat atesa per la direcció general d’Esports.

Esportistes destacats de les Illes Balears com Paula Barceló, Natalia Romero, Duna Gordillo, Adrián Castaño, Marcus Cooper, Joan Reinoso i Álex Sánchez, han estat beneficiaris d’aquesta ajuda i molts d’ells optaran un altre pic a rebre aquesta subvenció per continuar practicant les seves modalitats esportives al màxim nivell possible.

En aquesta convocatòria es tenen en compte els resultats destacats a nivell Mundial (Jocs Olímpics i Paralímpics, campionats i copes del món, Universiada, mundials universitaris, etc.), Europeu (campionats i copes d’Europa, Jocs Europeus del COI, rànquings continentals, etc.), Internacional (classificatoris pels JJOO, Jocs del Mediterrani, Jocs Olímpics Universitaris, Campionats Iberoamericans, etc.) i Nacional (campionats i copes d’Espanya, rànquings nacionals, etc.).

Tota la informació de la convocatòria es pot trobar en aquest enllaç.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.