NUA, Finalista d’Honor en la 1a edició del Premi Internacional AMIC Mitjans de Proximitat

L’AMIC ha omplert l’auditori de La Pedrera per celebrar aquest dimarts 19 de març la primera edició del Premi Internacional AMIC Mitjans de Proximitat a la ciutat de Barcelona a les 17.30 h, en el qual han assistit 240 editors de mitjans d’informació de proximitat, periodistes, experts en el món de la comunicació i altres professionals del sector en l’àmbit català, europeu i internacional. L’acte presentat per la periodista Marina Romero s’ha convertit en una jornada per promoure, guardonar i celebrar el periodisme rigorós i l’excel·lència professional, reunint experts en el món de la comunicació, periodistes, entre altres professionals del sector a nivell català, europeu i internacional.

Durant l’acte s’han reconegut com a finalistes d’honor a dos mitjans de comunicació de proximitat en la categoria En Català de les Illes Balears: la revista NUA de Menorca i el setmanari Sa Veu de Sóller.

Els motius per guardonar com a Finalista d’Honor a la revista menorquina, NUA, radiquen, en paraules del jurat, per “ser un cas únic a les Illes Balears i potenciar a les figures femenines més rellevants de Menorca, donant un espai protagonista a les dones que la fan avançar”. Creant un espai on compartir i tractar temes de gènere, des d’una perspectiva integradora, enriquidora, rigorosa i amena. En paraules de la seva directora, Itziar Lecea, la qual no ens ha pogut acompanyar durant l’acte “la publicació vol donar visibilitat a les dones que ocupen càrrecs de responsabilitat a les administracions, les empreses i entitats, i que han contribuït a trencar el sostre de vidre, a les professionals de salut, agricultores i ramaderes, productores, artistes i artesanes, cuineres, creant un espai de reflexió en femení, obert i transversal”.

El jurat ha destacat a més a més les portades extremadament cuidades, amb un logotip dissenyat especialment per la publicació on es barreja la simbologia de la dona i el mar.

En el seu lloc, ha recollit el diploma Bep Al·lès, l’editor de Setmanaris i Revistes S. L. a Ciutadella, editora de la Revista NUA.

Altres accions de l’AMIC vinculades amb els mitjans de proximitat
L’AMIC, entitat que actualment agrupa més de cinc-cents cinquanta mitjans de proximitat digitals, en paper i audiovisuals – que conjuntament arriben a una tirada en premsa d’1.300.000 exemplars, i en digital superen els 14.000.000 navegadors únics mensuals-, ha tingut sempre una clara vocació per reivindicar la professionalització del sector i amb la creació d’aquest guardó busca donar a les petites i mitjanes capçaleres el reconeixement que es mereixen.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.