El Teatre Principal de Maó presenta la XII edició del Festival de Teatre Infantil amb un programa que tindrà lloc del 19 al 24 d’abril

Aquest matí, el Teatre Principal de Maó ha presentat el calendari d’aquesta nova edició en un acte que ha tingut lloc a la Sala de la Reina del coliseu maonès i que set conduït per Beatriz Gallardo, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Maó i vicepresidenta de la Fundació Teatre Principal de Maó; i Jaume Gomila, president de Sa Xerxa de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears, coordinadora del programa del Festival.

El Festival, organitzat per la Fundació del Teatre Principal de Maó amb la col·laboració de l’Ajuntament de Maó i coordinat per “Sa Xerxa de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears”, enguany “ofereix una programació estimulant, variada i divertida, que engloba espectacles de circ, música, teatre de titelles, teatre de carrer i dansa” relatava aquest matí Beatriz Gallardo, qui, seguidament, detallava els esdeveniments i les companyies que protagonitzaran el programa.

El públic  objectiu del festival continua sent el públic familiar, eminentment d’origen local, interessat a ocupar el seu temps d’oci amb família gaudint de propostes culturals de qualitat. En aquesta edició, el programa inclourà espectacles de companyies procedents de les Illes Balears i de Catalunya.

Pel que fa a la labor social, enguany el Festival oferirà espectacles als usuaris del Centre Carlos Mir i del Geriàtric de Gent Gran de Maó. Jaume Gomila, comentava que “emociona l’agraïment d’aquests usuaris que, malgrat les seves circumstàncies, sempre es mostren molt entregats a aquesta funció i companyia teatral que els visita; el Festival queda pagat només amb això”.

Seguint la línia de les passades edicions, els acords amb el Centre d’Atenció a la Infància i Família (CAIF. Casa de la Infància) o el programa Apropa Cultura Balears, faran possible l’obtenció d’entrades per als usuaris d’aquests i d’aquesta manera, brindar la possibilitat d’assistir juntament amb els seus educadors, gratuïtament o amb un preu molt reduït, al Festival.

Els organitzadors continuen amb la mateixa política de preus avantatjosa i popular de la passada edició. Pel que fa a l’espectacle que recorrerà les sis escoletes infantils del municipi de Maó, aquest serà gratuït gràcies a l’esforç del Departament d’Educació de l’Ajuntament de Maó. També s’informa de la gratuïtat de tots els espectacles de carrer. D’altra banda, els cinc espectacles que tindran lloc al Principal tindran un preu únic de 8 €, en el cas dels fillets, i de 9 € pels adults. Enguany, també continuarà la possibilitat d’adquirir abonaments per assistir al Festival. Aquests tindran un preu d’entre 14 i 22 €, depenent del nombre d’espectacles inclosos.

Beatriz Gallardo conclou agraint a les entitats i institucions col·laboradores que fan possible aquest esdeveniment madur i consolidat a l’illa de Menorca. Entre ells, a l’Ajuntament de Maó per la seva col·laboració, a Sa Xerxa, per la seva coordinació i a la Fundació Foment de Turisme de Menorca pel seu suport. També afegeix paraules d’agraïment als col·laboradors que un any acompanyen i suporten el Festival: Obra Social Fundació La Caixa, Hidrobal, Fundació Rubió i Tudurí, Trasmed, Fundació Baleària, Menorca Lines, Hotel Hevresac i Tecnográfico.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.