‘Reis del món’, premi al millor espectacle per l’Associació de Teatres Públics de les Balears La millor intèrpret femenina ha estat Marilén Ribot per Cuirassa oberta, obra que arribarà al Teatre Principal de Maó el pròxim 23 de març

L’obra de teatre Reis del món ha estat guardonada amb el premi al millor espectacle de l’Associació de Teatres i Auditoris Públics de les Illes Balears (ATAPIB) dins dels guardons anuals d’aquesta entitat als espectacles escènics estrenats el 2023. A més, Bad moon d’Héctor Seoane ha obtingut el premi a la millor dramatúrgia. La millor direcció ha estat per a Marga López per Les maleïdes. La millor intèrpret femenina ha estat Marilén Ribot per Cuirassa oberta i el millor intèrpret masculí, Xavier Núñez per La fundació.

Cuirassa Oberta al Teatre Principal de Maó

 Cuirassa Oberta, la primera proposta de la companyia Marilén Ribot, arriba al Teatre Principal de Maó el pròxim 23 de març a les 20.00 h. L’obra combina llenguatge físic, tècniques de circ i escriptura dramàtica, i neix de la necessitat de l’artista d’obrir-se al món i d’expressar els sentiments personals.

Els premis 2023 de l’ATAPIB es lliuraran a l’Espai Circaire (Port d’Alcúdia) el dissabte 4 de maig a les 12  h en el marc del IX Festival de Circ d’Alcúdia Circaire.

Actualment, l’ATAPIB està integrada per l’Auditori d’Alcúdia, el Teatre d’Artà, els espais escènics de Calvià, els espais escènics de Capdepera, el Teatre de Lloseta, el Teatre Principal de Maó (Menorca), el Teatre Principal de Palma, Sa Congregació de sa Pobla i els espais escènics de Sant Llorenç (auditori Sa Màniga).

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.