Pilotes exòtiques amb curri picant

 Si t’agraden els sabors exòtics aquestes pilotes t’encantaran. Tenen un lleuger toc picant amb el curri i el gingebre. He utilitzat un curri tailandès però es pot utilitzar qualsevol curri que us agradi. Aquest plat s’acaba amb ratlladura de llima, coriandre, poma crua i la part verda de la ceba tendra, realçant la frescor.

Per a les pilotes:

500 gr. carn picada de pollastre
Sal
pebre molt
Gingebre
1 all

Per a la salsa:
1 poma
1 ceba tendra
1 cullerada de curri
1 pot de Llet de coco
1 tros d’api

Per a la guarnició:
200 gr. arròs basmati
1 Poma verda
Part verda (de la ceba tendra)
Coriandre
llima
Oli d’oliva

Pilotes al curri. Foto: Ana Marquès Hidalgo©

Preparació
Pica la ceba molt fina, i l’api, tallar la poma a quadrats petits, saltar a foc lent, fins que quedi ben escalfat.
Afegeix el curri en pols, i la llet de coco. Deixa coure a foc lent 15 minuts.

Prepara les pilotes barrejant la carn picada, una mica de sal, pebre una mica de gingebre i un all tallat molt fi.

Prepara pilotes gruixudes i fregeix en una paella amb oli fins que quedin daurades. Escorre i passa les pilotes  a la cassola amb la salsa i deixa coure 10 minuts en ella.

Per a la guarnició, prepara un arròs basmati
Serveix aquesta recepta de pilotes amb la salsa, una mica de poma verda tallada a quadrats petits, la part verda de la ceba tendra tallada molt fina, coriandre, pebre negre, una mica de ratlladura de llima i oli d’oliva.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.