Josep Juaneda, nou coordinador de Més per Menorca: “Treballarem perquè el 2027 la papereta de Més per Menorca sigui la de la majoria dels menorquins i menorquines” El partit menorquinista ha celebrat el seu III Congrés on ha renovat tots els seus òrgans directius

El III Congrés de Més per Menorca ha tingut lloc aquest dissabte as Mercadal. El partit menorquinista ha aprovat tres ponències: la ideològica, la estratègica i la modificació dels estatuts.

El partit ecosobiranista també ha renovat la seva direcció. En aquest sentit, la nova Comissió Executiva estarà constituïda per:

Coordinació general: Josep Juaneda

Secretaria d’Organització: Esteve Barceló

Secretaria d’Actes: Marisa Álvarez

Secretaria de Finances: Josep Castells

Vocalia d’Acció Institucional: Noemí García

Vocalia de Relació amb Entitats: Raquel Marquès

Vocalia de Formació: Emma Navarro

Vocalia d’Activitats: Mateu Berenguer

Vocalia de Relacions Exteriors: Maite Pons

Vocalia de Continguts i Programes: Andreu Servera

Per altra banda, també s’ha renovat la Comissió Ètica i de Garanties que estarà formada per: Maite Salord, Josep Carreres i Damià Coll.

La nova executiva compta amb dues qualitats que cal assenyalar, per una banda un important relleu genereacional i per l’altra, la pluralitat i paritat dels diferents perfils dels i les integrants.

El III Congrés de Més per Menorca ha comptat amb el suport de múltiples representants dels partits germans com el BNG, ERC, EH-Bildu, Gent per Formentera, Ara Eivissa i Més per Mallorca. També ha assistit a l’acte la presidenta d’ALE, Lorena López.

El nou coordinador general, Josep Juaneda, ha manifestat que “tenim per davant reptes transcendentals per al futur de la nostra societat com la crisi climàtica, la massificació turística, l’habitatge i un treball digne per a les persones”. Per tot això, Juaneda ha assegurat que “treballarem perquè el 2027 la papereta de Més per Menorca sigui la de la majoria dels menorquins i menorquines”.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.