Continuen els actes del centenari del CE Ferreries

Xim Florit Pons/Ferreries – El dia 2 de desembre va tenir lloc la inauguració dels dibuixos efectuats pels alumnes de tercer i quart de primària dels dos col·legis de Ferreries al Hall de l’Auditori. Una mostra que va estar oberta fins dia 10, amb molt bona assistència de gent, i amb els més petits com a protagonistes.

El dimecres dia 6 de desembre, festiu, es va fer una audiència oficial amb l’assistència de les autoritats esportives i politiques al saló de plens de l’Ajuntament, on es va fer un intercanvi d’obsequis. En aquest cas, el Saló de Plens sí que estava ben ple. A destacar

l’emotiu discurs que va fer en Josep Lluís Pons “Espanyol” repassant un poc la història del club des de la seva visiò personal, destacant la gent de gran vàlua que ha estat molt important al llarg d’aquests cent anys. Després d`aquest acte, la “comitiva” es va dirigir a l’Auditori, on es va fer la Gala del Centenari, que va servir per retre homenatge a les plantilles dels onze equips Campions de Lliga i quinze de Copa, a tots els jugadors de Categoria Regional que han aconseguit un títol (Lliga o Copa) , i als dos equips que van participar en el Campionat d’Espanya d’Aficionats. Se’ls va fer entrega d’un diploma. També es va lliurar un sentit homenatge als 21 presidents que han estat al capdavant del club, i es va entregar als familiars dels ex-presidents una camiseta amb el nom i les dades en que van exercir el càrrec.

Va ser un acte molt emotiu on, amb un auditori ple, entre convidats, socis i simpatizants, es va respirar un molt bon ambient de gent vinculada al llarg dels anys al club. Amb els  parlaments d`autoritats polítiques i esportives, també van parlar en nom de capitans, entrenadors i presidents, en Mingo Marti, Toni Pons Riudavets i en Damià Marquès respectivament, lloant els valors del club i definint allò que ha suposat per a ells pertànyer a l`entitat. Un capvespre polit de gent de futbol que va acabar amb una picadeta on es va retrobar molta gent que feia molt temps que no s’havien vist i van tenir lloc les típiques xerrades de temps passats i presents.

També una altre activitat de la comissió del centenari va esser treure un àlbum de fotos, a l’estil d’una col·lecció de cromos de futbol formada per tots els components dels equips del  club. Es van repartir als jugadors dels equips de futbol base de manera gratuita i pròximament es posarà a disposició de tota la gent que vulgui fer aquesta col·lecció. Una gran idea que va partir de les tres dones, brillants i importants, d’aquesta gestora des club.

Després de Festes seguiran les activitats de celebració del centenari.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.