Caixa Colonya: “Tenim molt en compte el valor del tracte de persona a persona”

Caixa Colonya ha obert una nova oficina a Ferreries. En un moment en què acostumam a llegir notícies contràries, que parlen de tancament d’entitats bancàries, la decisió de la caixa amb seu a Pollença permet disposar al municipi d’un nou servei, que permetrà atendre als clients ferreriencs d’aquesta entitat que es van mobilitzar per poder tenir la caixa d’estalvis amb la que treballen. La directora és una ferrerienca, Adrianna Sintes, i l’oficina s’ubica a la Plaça Espanya, fent cantonada amb l’Avinguda Verge del Toro.

Què ha empès a Colonya a obrir una oficina a Ferreries?

Ferreries inicialment no figurava entre les localitats on Colonya cercava establir una nova oficina, fins que una iniciativa popular, impulsada per l’Associació de Veïns S’Enclusa i el Club de Jubilats de Ferreries va prendre forma, culminant amb la recollida de gairebé 400 firmes. Aquesta notable mostra de suport va motivar-nos a inaugurar una nova oficina a aquesta localitat. La seva obertura ha coincidit amb la de Sóller, a Mallorca.

– En un temps en què allò que veiem més és tancament d’oficines, Colonya va contra corrent?

L’objectiu de Colonya no és anar contra corrent. La nostra intenció és continuar treballant de la mateixa manera que hem fet durant els últims 145 anys, com una caixa d’estalvis que destaca pel tracte proper i personal. Considerem als nostres clients com a amics, mantenint així la nostra tradició i compromís amb el servei individualitzat.

– Quins serveis podran trobar els ferreriencs i ferrerienques a l’oficina recentment oberta?

A la nova oficina de Colonya, els clients trobaran una àmplia gamma de productes financers destinats tant a famílies com a empreses o autònoms. Aquesta oferta inclou solucions d’estalvi i inversió, préstecs i hipoteques, targetes de crèdit, TPV, assegurances i altres serveis relacionats amb les necessitats financeres diàries. És rellevant destacar que, com a caixa d’estalvis, Colonya no té accionistes. En lloc de distribuir dividends, els beneficis generats per la nostra activitat es reinverteixen en la societat balear a través de iniciatives d’obra social, contribuint a millorar la comunitat local.

Es parla molt de l’escletxa digital, de que hi ha molta gent major que no entén o no pot accedir als serveis digitals que s’estenen vertiginosament entre les entitats bancàries, entre altres. Quines passes fa Colonya per superar-ho?

Els clients de Colonya tenen accés als serveis digitals més moderns per realitzar operacions a distància, com banca electrònica, aplicació mòbil, Bizum i caixers automàtics. Malgrat això, reconeixem el valor del contacte personal, i aquells clients que prefereixen visitar les nostres oficines són atesos en qualsevol moment del nostre horari d’atenció, sense necessitat de concertar cita prèvia. Això inclou la realització de tot tipus d’operacions com retirar efectiu, sol·licitar un extracte, fer transferències o contractar qualsevol producte financer. Som aquí per oferir un servei accessible i convenient, adaptant-nos a les preferències dels nostres clients.

– Quin seria el desig de Colonya per aquest 2024 que acabam d’encetar?

L’any 2023 ha estat un exercici molt positiu per a Colonya, amb un creixement significatiu en termes d’expansió d’oficines i reforçament del personal. En l’any 2024, l’objectiu prioritari serà consolidar aquesta evolució i estabilitzar les noves incorporacions. Confiant en el suport continu dels nostres clients, aspirem a arribar a un nombre encara més gran de ciutadans i ciutadanes a les Illes Balears i a ser reconeguts àmpliament per la nostra excel·lent feina. Mantenim fermament el compromís expressat pel nostre lema: “No volem ser els més grans, volem ser els millors”. Així, continuarem treballant amb dedicació per oferir un servei de la màxima qualitat i excel·lència a la nostra comunitat.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.