Recomanacions de Salut i Educació per a les famílies, per garantir una tornada segura a l’escola després de les vacances de Nadal Salut Pública recorda que les vacunes són segures

Les Conselleries de Salut i Educació fan una sèrie de recomanacions a les famílies de les illes, amb motiu de la tornada a les aules dels infants després de les vacances de Nadal, degut a l’increment de virus respiratoris.

La Direcció General de Salut Pública recorda la importància de la vacunació de la grip en els més petits, ja que els menors de 5 anys poden arribar a presentar complicacions greus, que són evitables si estan degudament immunitzats. En l’actualitat, tots els centres de salut de les illes disposen d’una vacuna d’administració per via intranasal per als menors d’edats compreses entre 24 mesos i 18 anys. Aquesta pot ajudar a augmentar el número d’infants vacunats i per tant, a protegir-los de les complicacions de la malaltia, a la vegada que pot contribuir a reduir la transmissió del virus entre els membres més vulnerables de la família.

A més, Salut Pública fa una sèrie de recomanacions preventives:

Neteja i desinfecció abans de determinades activitats.

Procurar una ventilació adequada d’espais tancats, en la mesura que sigui possible.

Recordar la importància de la neteja contínua de mans amb aigua i sabó o solució hidroalcohòlica.

Cobrir-se el nas i la boca en tossir o esternudar.

Fer servir mocadors d’un sol ús per contenir les gotetes respiratòries o les secrecions i llençar-los després al fems.

Evitar compartir objectes personals.

Cura específica d’àrees recreatives i fonts d’aigua.

No dur als infants a l’escola si tenen símptomes (sobretot, febre) i insistir en la importància de

vacunar-los contra la grip infantil.

Aquestes recomanacions es fan extensives, en la majoria dels punts, a la població adulta. Recordau que les vacunes prevenen les infeccions i protegeixen el nostre entorn.

PODEU DEMANAR CITA PER A LA VACUNACIÓ A INFOSALUT CONNECTA AL TELÈFON 971 220000.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.