Acte en defensa de la llengua a l’IES Biel Martí

Redacció / Ferreries. El professorat de l’IES Biel Martí va dur a terme el dia 29 de noviembre un acte simbòlic “a favor de l’ús normal i no polititzat de la llengua catalana a les escoles i en contra del pla de segregar les nostres aules per raó de llengua”.

Aquest acte va en la línea d’altres que s’estan fent a diversos instituts de secundària de totes les illes com a reacció a les mesures impulsades pel Govern balear i proposades per Vox.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.