La Fundació La Caixa col·labora amb el Club de Jubilats

Redacció / Ferreries. CaixaBank és una entitat amb una vocació profundament social. L’entitat, referent en banca socialment responsable, manté una actitud de servei cap als seus clients i tota la societat en general.

L’impuls d’iniciatives d’acció social i el foment del voluntariat són una manera de contribuir a donar resposta als reptes que demanda la societat, alhora que, a través de l’activitat financera, l’entitat ofereix serveis i solucions per a tota mena de persones.

L’Associació de Voluntaris de CaixaBank vol contribuir a millorar la societat i la qualitat de vida de les persones i el seu entorn. Està formada per empleats, clients, amics i tots aquells col·lectius interessats a ajudar als altres. Totes les mans són importants i totes són benvingudes.

A CaixaBank llancem anualment unes convocatòries per a recolzar a entitats i associacions locals per a la protecció de la natura, el medi ambient o el desenvolupament rural. El Dow Jones Sustainability Index la situa entre els millors bancs mundials en termes de sostenibilitat. L’organització internacional CDP, per part seva, la inclou com a empresa líder contra el canvi climàtic.

L’estratègia d’Acció Social se centra en fomentar accions socials pròpies, unes altres en col·laboració amb la Fundació “la Caixa”, així com altres aliances que s’impulsen de manera directa des del banc. Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d’oficines de CaixaBank, la major d’Espanya, amb presència a 2.200 municipis, pot detectar les necessitats locals implementant els programes des de la proximitat, així com fer costat a la Fundació “la Caixa” en la canalització de les ajudes econòmiques a les entitats socials.

Des de Fundació “la Caixa” l’any 2022 es va donar suport al projecte d’Habitatges socials per a col·lectius vulnerables de Caritas Diocesana de Menorca, al Centre de Tractament Integral de Menorca de la Fundació Projecte Home Balears i als Espais familiars i grups de suport per a famílies de Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca.

Des de CaixaBank, les persones que formen part de la nostra xarxa d’oficines detecten les necessitats de les entitats socials locals ja siguin petites o mitjanes, canalitzen les ajudes de Fundació “la Caixa”, i així poden accedir a recursos per a fer realitat els seus projectes.

Els diversos projectes en els que hem contribuït a Menorca han servit per fomentar l’envelliment actiu, per crear espais físics i de relació en igualtat de condicions per a persones amb discapacitat, per donar suport a persones que pateixen una malaltia, alleugerir el patiment de les persones en situació de vulnerabilitat o exclusió social, atendre i prevenir el problemes de salut mental a la societat en general i a la població infanto-juvenil en particular… A través dels diferents programes, Fundació “la Caixa” i CaixaBank l’any 2022 varen recolzar un total de 55 projectes de diverses entitats socials destinant més 195.000 euros a Menorca.

La darrera acció a la que hem donat suport dins Ferreries ha estat aquest mes d’octubre de 2023 amb el Club Cultural i d’esplai del Jubilats, amb una aportació per a fer classes de ioga.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.