Segueixen els actes del centenari del CE Ferreries

6é curs del Col·legi Sta. Agueda

Llorenç Allès Camps / Ferreries. El passat dia 24 d’octubre va tenir lloc un xerrada amb alumnes de cinquè i sisè de primària del col·legi Castell de Santa Àgueda, a càrrec del coordinador de l’Associació Històrica del Futbol Menorquí, Paco Perea, qui també és el coordinador de la Comissió del centenari del club.

A través de murals que prèviament havien estat a l’exposició del Club Jubilats, els alumnes de tot el col·legi podien veure l’evolució de la història del Ferre. Amb molt interés i participació, els alumnes s`expressaren amb tota naturalitat al joc que els proposa en Paco, amb diverso¡es preguntes relacionades amb els murals existents. Amb aquesta xerrada es vol transmetre la importància que té el club al poble. Volem agrair sincerament la bona disposició de tot el professorat, representat per la seva directora, Xisca Allès, que posaren tots els mitjans per a què açò fos possible i interessés als alumnes.

També es feu el mateix el dia 7 de Novembre al col·legi Sant Francesc d’Assís, on també volem destacar la gran col·laboració i ajuda de tot el professorat i alumnat per a què una xerrada com aquesta arribés a calar en els al·lots i al·lotes. Agraïment que fem extensiu al seu director, en Joan Pons, com a cap visible dels docents.

Es va fer entrega als dos directors dels centres d`una camiseta del club commemorativa del centenari.

ACTES PREVISTS DEL MES DE DESEMBRE
Les activitats previstes el mes de desembre per commemorar el centenari del Club començaran el dissabte dia 2 de desembre a les 19.00 hores, amb la inauguració al hall de l’Auditori dels dibuixos elaborats pels alumnes de tercer i quart de primària dels dos col·legis de Ferreries, una mostra que estarà oberta en horari de la Sala fins el dia 10. També el mateix dia es farà la presentació de la revista nombre 20 de l’Associació Històrica del Futbol Menorquí.
El dimecres dia 6 es farà una audiència oficial amb l’assistència de les autoritats esportives i polítiques al Saló de Plens de l’Ajuntament, a partir de les 18.30 hores, i a l’Auditori tindrà lloc una hora després (19.30 hores) la Gala del Centenari del Club, on es retrà homenatge a les plantilles dels onze equips campions de Lliga i 15 de Copa, a tots els jugadors de Categoria Regional que han conseguit un títol (liga o Copa), i als dos equips que van participar al Campionat d’Espanya d’Aficionats. També lògicament es farà un homenatge als 21 presidents que han estat al front del Club.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.