La Fira de Nadal s’instal·la a la Plaça Francesc d’Albranca

Llorenç Allès Camps / Ferreries. La Fira de Nadal canvia d’ubicació. Enguany, les parades de venda de productes nadalencs i totes les activitats complementàries s’ubicaran a la plaça Francesc d’Albranca, a diferència d’anys anteriors quan aquest esdeveniment se celebrava a la plaça Espanya. El motiu d’aquest canvi, segons el regidor de Fires i Mercats, Ramon Sintes, és la voluntat de diversificar la celebració d’esdeveniments al municipi, “ja que tenim diversos espais adients que poden acollir celebracions com aquesta”.

De fet, la Fira no només canviarà d’ubicació, sinó que també es modificarà la imatge, ja que els participants estaran distribuïts en carpes individuals de 3×3 metres. “Seguirem el mateix model que vam aplicar a la Fira d’Artesania, i així oferirem una imatge d’un mercat diferent al que estem acostumats a veure fins ara”. A més, es vol crear un passeig entre la plaça Espanya i la plaça Francesc d’Albranca, “per tal que la gent circuli per una via comercial i així també pugui gaudir d’aquest atractiu”.

La Fira tindrà lloc els dies 8, 9 i 10 de desembre. Els dies 8 i 9, de 11 a 15 hores i de 17 a 21 hores, i el diumenge obrirà entre les 11 i les 15 hores. S’han organitzat un ampli ventall d’activitats complementàries (que es poden trobar al programa de Nadal de l’Ajuntament o també a la secció d’agenda d’aquesta revista), amb la idea d’oferir atractius diversos per a tots els públics. A l’hora de tancar aquesta edició de la revista hi havia confirmades ja 12 paradetes, però no es descartava que aquest nombre es pogués incrementar.

Torna la campanya “Comprar a Ferreries té premi”
L’Ajuntament de Ferreries torna a posar en marxa la campanya “Comprar a Ferreries té premi” per fomentar el comerç local durant aquestes dates. Així, entre el dissabte 9 de desembre i el dilluns 8 de gener es faran cinc sortejos entre totes aquelles persones que hagin fet compres superiors als 10 euros entre els dies 1 de desembre i 5 de gener als comerços adherits, i així poder aconseguir vals de compra per valor de 100 euros. En total se sortejaran 30 vals: 4 la primera setmana, 5 la segona, 6 la tercera, 7 la quarta i vuit la darrera.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.