LA JOVENTUT RECOMANA

Francesc Bosch Llabrés
6è. Primària – CEIP Castell de Santa Àgueda

LLIBRE: “Agus i els monstres, de llibre en llibre”. Un fillet que està jugant al parc es troba un personatge malvat (Dr. Brot) i a partir d’aquesta trobada, s’inicien una sèrie d’aventures. M’agrada perquè és fàcil de llegir, conté lletra i il·lustracions i hi ha molts llibres d’aquesta col·lecció.

MÚSICA: “De ellos aprendí” (David Rees)
És una cançó que està feta de frases de personatges de pel·lícules de Disney. La recoman perquè inspira molt, té bon ritme i és fàcil aprendre la lletra. I trob molt curiós que, a partir de frases fetes, s’hagi creat una bona cançó.

WEB: “Roblox”. És una aplicació que m’agrada perquè pots jugar amb gent d’altres països i conté una gran varietat de jocs.

 

 

Úrsula Pons Pons
4t. ESO – CC Sant Francesc d’Assís

LLIBRE: “La novia gitana”, de Carmen Mola. És el primer volum d’una saga formada per tres llibres escrits per Carmen Mola, un pseudònim de tres guionistes de novel·la negra. Comença amb la desaparició d’una tal Susana després del seu comiat de fadrina. El cadàver és trobat dos dies després a la Cinquena de Vista Alegre del madrileny barri de Carabanchel. Podria ser un assassinat més, si no fos pel fet que la víctima ha estat torturada seguint un ritual insòlit i atroç, i que la seva germana Lara va passar pel mateix set anys enrere, també en vigílies del seu casament. El recoman perquè és un obra que ens té en tensió des del principi fins al final, dona molts girs inesperats i mai saps el que passarà.

MÚSICA: “Fix you”, de Coldplay. Narra el fet que quan veus que les coses no poden anar pitjor i que res podrà millorar, sempre hi haurà una persona que estigui al teu costat per ajudar-te i fer-te sentir millor. Aquesta cançó la recoman perquè realment em sent molt identificada amb la seva lletra, sobretot quan estic trista. Escoltar-la em fa sentir millor, perquè pens que realment no estic sola.

APP: “Spotify”. És una aplicació que et permet escoltar les cançons que més t’agradin, té una bona qualitat d’àudio i és compatible amb molts dispositius. També pots anar creant llistes de reproducció amb el que més t’agradi.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.