BARRA LLIURE. “Sour de roses” Per Àngel Allès Camps

Vivim un temps amb sabor a flors i a espècies. Per aquesta ocasió anem cap a productes locals, productes de proximitat, i que millor que amb la gama de Xoriguer. Gin amb safrà, crema de roses, llimona, un toc de tem i clara d’ou per donar un poc més de cós al nostre còctel.

– 50ml Saffron gin
– 30ml Crema de roses Xoriguer
– 35ml Suc de llimona
– 20ml Xarop de sucre
– 3 gotes de bitter de tem casolà
– Clara d’ou

Afegirem tots els ingredients dins la coctelera sense gel, per emulsionar tots els ingredients amb la clara d’ou.

Afegirem gel a la coctelera i refredarem el nostre cóctel, el colarem, servirem i el decorarem amb uns pètals de roses secs i una pell de llimona.
Ara ja només queda trobar la gent amb qui brindar amb aquest còctel.
Salut!

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.