Imatges i paraules Per Olga Febrer

Es va calçar les botes per fer caure la rutina, tenia ganes de caminar.
Va treure el mòbil just abans de partir, missatge enviat.
Arribant a aquell indret, tenia els ulls meravellats amb el paradís natural i autèntic.
Allà no hi tocava el sol, la gelor entrava com una roca punti aguda a la pell fins a ser agradable, una sensació que la feia sentir viva.
De cop va percebre una escalfor a la seva mà, la va estrènyer per sentir-la real, es va girar i el somriure es va dibuixar als seus llavis, els seus cossos es van apropar i el tacte dels seus braços es van trobar.
Una llarga abraçada era la cura desitjada.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.