El Ferre presenta els seus equips i repassa en una xerrada alguns detalls del centenari

Xim Florit / Ferreries.  Dia 11 d`Octubre va tenir lloc a les instal·lcions del camp de futbol municipal la presentaciò oficial de tots els equips que formen el Club Esportiu Ferreries, acte que va comptar amb la presència del batle i la regidora d’Esports de l’Ajuntament, del conceller d’Esports del Consell de Menorca i del president de la JIM, el president del club i també el coordinador de l’Associació Històrica del Futbol Menorquí i coordinador dels actes del centenari.

Els 15 equips del club van anar desfilant i van ser presentats els seus components: fins a 246 jugadors, 21 entrenadors, 14 delegats i 3 auxiliars, fins un total de 284 persones.

Prengueren la paraula les autoritats corresponents, destacant tots la grandesa d’un club que arriba als 100 anys mantenint-se tant viu com el Ferre, i que és referència i respectat per tothom, mès alla fins i tot de Menorca. Es va animar a tots els components a seguir el cami que ha duit al club fins aqui.

L’acte fou seguit per un gran nombre de pùblic, unes 500 persones, i seguidament es va fer una animada torrada de sobrasada i botifarró.
Per altra banda, el dia 17 va tenir lloc al local del Club de Jubilats una xerrada-col·loqui a càrrec de Paco Perea, coordinador l’Associació Històrica des futbol menorqui, repassant els inicis del futbol a Menorca i a Ferreries en particular. Es recordaren, per exemple, l’inici de les competicions oficials el 1944, la inauguració del camp de futbol el 1950, les millores que s’hi feren a partir de 1966, el torneig de juvenils que començà el 1975, els millors anys del Ferre culminats amb l’ascens a Tercera Divisió l’any 1983 o els onze anys seguits a aquesta categoría.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.