LES FOTOS DE L’AISM Grup de joves al carrer fred

Fotografia: Autor desconegut. Arxiu d’Imatge i So de Menorca-CIM.
Còpia digital de positiu en paper. Monocrom.

A l’Arxiu d’Imatge i So de Menorca tenim moltes fotografies que ens han arribat des de diferents fons o col·leccions i sense cap mena d’informació. Algunes vegades podem identificar coses de les quals hi apareixen, però sovint ens falten moltes dades per a poder fer una bona catalogació.

Aquesta fotografia que mostram avui és un d’aquests casos. Formava part de la col·lecció bastant variada d’un home que no ens va poder donar massa informació. Com podeu veure, són un grup d’homes joves passant davant les escoles del carrer Fred. Sembla que podria ser dels anys 50 del segle XX.

Ens ajudau a documentar aquesta fotografia per a poder-la conservar amb tota la informació possible? Si teniu informació sobre la fotografia i les persones que hi surten us agrairem molt que us poseu en contacte amb l’Arxiu enviant un correu electrònic a arxiuimatgeiso@cime.es, passant pel Camí des Castell de Maó o telefonant al 971 368 104.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.