LA JOVENTUT RECOMANA

Núria Riudavets Riera (16 anys)
4t. d’ESO – CC Sant Francesc d’Assís

– Llibre: “Marfil” i “Ébano”, de Mercedes Ron. Aquests dos llibres tracten temes com les mentides i l’engany, les drogues i les armes i, per descomptat, l’amor prohibit entre la filla d’un home ric i el seu escorta. Una narració que pot donar molt de joc a escala narrativa. Jo els recoman a lectors als quals els agrada l’emoció, ja que sempre et donen sorpreses que no t’esperes. App:

– Música: “Reina”, de Mora & Saiko. Aquesta és una de les cançons que recoman a tothom que té gust per la música moderna i cantants com ells, Mora i Saiko. Em va enamorar des del primer moment que la vaig sentir, per les veus dels cantants, el ritme i la tranquil·litat que em produeix en sentir-la.

– Apliació: “BeReal”. Aquesta aplicació et permet publicar una foto cada dia que es compon d’una imatge feta per la càmera davantera i una altra de la del darrere al mateix temps. La idea és mostrar en una sola imatge allò que estàs fent i com et veus en un moment concret. En un instant aleatori del dia, a totes les persones que tenen l’aplicació els sona la notificació alhora i només tenen dos minuts per fer la foto.

Toni Pons Allès (12 anys)
6è curs – CEIP Castell de Santa Àgueda

– Llibre: “La Terrible Adelè”, de Mr. Tan. Recomano aquest llibre perquè és molt fácil de llegir, semblant a un còmic i va d’una nena molt curiosa. No li agrada anar a l’escola però a la vegada, li encanta la ciència. En aquesta història també apareix en Flavi, un fillet que està enamorat de la nostra protagonista, però que a ella no li agrada gens. Els pares de n’Adele volen que es centri en l’escola, però ella no els fa cas i sempre està pensant en fer experiments i la ditxosa ciència.

– Música: “Vagabundo” (Sebastián Yatra, Manuel Turizo i Beéle). És una cançó que escolt quan dibuix o pint a ca meva. La lletra és senzilla i enganxadissa.

Aplicació: Scratch. És una web que m’ajuda a aprendre a programar, fer creacions pròpies i aprendre bé la tecnologia.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.