BARRA LLIURE. “Gin Sour” Per Àngel Allès Camps

Estem al setembre, comencen els dies d’aigua, de vent, algunes èpoques de mal temps combinades amb altres de meteorologia més amable. Quan marxa tanta calor, amb l’ajuda de les petites pluges, totes les flors tornen a florir, s’exalten els aromes naturals, tots els aromàtics renaixen i sobretot, la camamil·la s’acaba de secar.

Amb aquesta panorama, aquest mes proposam un còctel clàssic però versionat: un “sour”. En concret serà un “gin sour”. Com sempre que ens és possible, amb producte de Menorca.

Necessitarem gin Innat en aquest cas, un xarop de camami·la*, suc de llimona i una clara d’ou.

– 55ml Gin Innat
– 30ml suc de llimona
– 25ml xarop de camamil·la
– 1 clara d’ou

Posarem tots els ingredients a dintre de la coctelera (sense gel) i batrem per emulsionar la nostra mescla i que quedi de forma homogènia. Afegirem gel a la coctelera i tornarem a batre per refredar el còctel. Colarem la nostra mescla a dintre del nostre got i decorarem amb una rameta de camamil·la fresca i ja tindríem el nostre sour de camamil·la llest.

* per fer el xarop de camamil·la necessitarem 500gr de sucre, 500ml d’aigua i un bon grapat de grans de camamil·la (al gust). Posarem el sucre i l’aigua a foc lent per a què calentin i quan estigui a punt de bullir, retirarem del foc i afegirem la camamil·la per a què infusioni. Deixarem reposar de 5 a 10 minuts i colarem.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.