Escola d’Adults: Aprendre al llarg de la vida

Redacció / Ferreries. Avui dia l’aprenentatge ja no es limita a una franja concreta d’edat, ni es duu endavant únicament en les institucions educatives convencionals (escoles, instituts, universitats…). Avui aprenem «al llarg i ample de la vida», és a dir, a qualsevol edat i en diversos àmbits i situacions.
Les persones no únicament aprenem en entorns pedagògics formals, sinó que es pot dir que tota la vida és una font d’aprenentatge. Així ho viu, ho prepara i ho ofereix l’Escola d’adults de Menorca. Aquest aprenentatge continuat s’ha donat sempre, però de cada vegada s’està fent:
més necessari, a causa dels canvis i de la complexitat, que acceleren l’obsolescència del coneixement, i més possible que mai, gràcies a les innovacions tecnopedagògiques, que ens proveeixen de nous dispositius, serveis i modalitats d’aprenentatge.

Ara que la informació és abundant i fàcilment accessible, l’Escola d’adults és oberta per a qualsevol persona major de 18 anys amb inquietud d’aprendre, adquireix una importància determinant la capacitat d’aprendre de manera constant. Aquesta capacitat per a l’aprenentatge i l’adaptació al llarg de tota la vida és clau per a encarar amb garanties els reptes i les oportunitats formatives, culturals i lúdiques que ens planteja l’actual context social, marcat pel canvi i la complexitat.

Per açò, el dibuix de la clau fa temps que és present en la imatge de les Escoles d’adults de Menorca, enguany la imatge s’ha renovat, us la presentam.

I què ofereix l’Escola d’adults a Ferreries durant el curs 2023-2024?
– Cursos de català: Català acollida, per a gent no catalanoparlant. Català nivell B, per a alumnat que vol preparar-se per a les proves de català B1 i B2.
– Cursos d’Informàtica bàsica 1 i 2: per a aprendre nocions senzilles del maneig de l’ordinador i la navegació per internet.
– Idiomes: Anglès, Italià turístic 1 i 2 i Francès 1 i 2.
– Taller de memòria activa (grup de matí i grup de tarda): per a persones majors amb ganes de mantenir en forma les habilitats de lectura escriptura, càlcul, memòria, joc, mitjançant exercicis senzills.
– I molts cursos d’oferta complementària, que són petites càpsules formatives variades i flexibles adaptables a les necessitats i interessos dels participants:
– Cursos de ciència, natura: Educació canina, Astronomia, Jardineria.
– Cursos d’expressió i creativitat: Balls de saló; Bachata; Ball flamenc creatiu; Taller de costura; De vell a nou (restauració i transformació); Scrapbooking.
– Cursos d’humanitats i recursos: Descobreix el teu talent; Història de Menorca.
– Cursos de salut i creixement personal: Treball de sòl pelvià.
– Cursos de cuina: Taller de cuina; Tast de vins; Cuines del món; Cuina saludable.
-Tallers monogràfics: Educació per a l’activitat física; Taller d’elaboració de sabó artesanal; Feim un àlbum d’Scrapbooking.
– Itineraris i excursions.

Com veis, hi ha un bon ventall de possibilitats per escollir a quin curs o taller us voleu matricular, al llibret de l’oferta formativa que s’ha repartit pel poble hi trobareu també l’oferta formativa de Ciutadella, Es Mercadal i Es Migjorn Gran, amb més opcions per triar i aprendre! Us esperam!

Si voleu informació actualitzada dels cursos programats podeu consultar la pàgina web https://escoladadults.menorca.es, en aquesta plataforma us podeu registrar i matricular a partir de dilluns dia 11 de setembre (sempre seguint totes les indicacions que s’expliquen). Si preferiu ser atesos personalment podeu passar pel despatx de l’Escola d’adults (pati del CEIP Castell de Santa Àgueda, Av. Son Morera, 29) a partir de dimarts dia 12 i fins divendres dia 29 de setembre, els capvespres de 17 a 20 h de dilluns a dijous i els divendres de 10.30 a 12.30 h. Més informació al 659 959 878, si no us responem deixeu un missatge, correu electrònic: escolaadults.ferreries@gmail.com. També tenim compte d’Instagram, escolaadults.ferreries, seguiu-nos!

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.