El Ferre inicia els actes de celebració del centenari

Llorenç Allès Camps / Ferreries. El CE Ferreries ha iniciat els actes de celebració del seu centenari. El 17 d’agost prop de 200 persones van participar a un acte on es va presentar la camiseta commemorativa d’aquesta efemèride. Una vestimenta que va merèixer els elogis de les persones presents, “per ser capaç d’aglutinar els sentiments de l’entitat i també pel punt d’actualitat afegit”, segons paraules de Paco Perea, president de l’Associació Històrica de Futbol Menorquí.

Durant l’acte també es va retre un homenatge a Nofre Janer Coll, ex batle de Ferreries però també secretari en la seva época del Ferre. Janer fou l’encarregat de gestionar la part administrativa de les millores en les infraestructures del camp de futbol i també de l’organització de tornejos com les vuit edicions del “Villa de Ferreries”. L’encarregat de dissertar sobre la figura de Nofre Janer Coll fou l’ex jugador i també ex batle Josep Carreres “Carre”, qui entregà també un present a la filla de Janer.

També es va retre homenatge a les plantilles del Ferre Juvenil que van participar dels mítics tornejos de Sant Bartomeu entre els anys 1975 i 1982, i es recordà també el primer ascens del Ferre a Tercera Divisió, a la temporada 1982-83. Fou de nou Carre l’encarregat de recordar aquell fet, del que es compleixen ara 40 anys. Destacà la rebuda que reberen els jugadors en arribar al poble quan van aconseguir l’ascens, i els membres d’aquella plantilla reberen un homenatge.

La commemoració va comptar també amb una mostra sobre el Torneig Juvenil de Sant Bartomeu i també sobre aquest ascens a Tercera Divisió. L’exposició va sorprendre als assistents per la quantitat de registres recopilats i la decoració complementària del material ordenat que s’exhibia.
En properes edicions de la revista seguirem informant dels actes commemoratius del centenari del Ferre, amb la col·laboració de l’Associació Històrica del Futbol Menorquí.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.