Sant Bartomeu 2023. Barra Lliure Per Àngel Allès Camps

Àngel Allès Camps

Ja arriben els dies més esperats, els dies de festa, els dies de família, el primer toc, el jaleo, l’olor a festes i a tradició. Jo sempre he vist la festa com si fossin dues vessants, una part més familiar, més de tradicions, i l’altra part més de festa i xauxa.

Per aquesta edició no hem preparat cap còctel, sinó que us proposo dos licors. Des del meu punt de vista són dos licors que ens transporten a aquestes dues parts de la festa.

A la part de baix tenim el primer licor, un licor de xocolati i ensaïmada, que recorda els berenars amb família, amics, a la tradició, i tot acompanyat d’un pastisset fet per ma mare.

A la part de dalt tenim l’altra part, la festa, la xauxa, el record a la pomada. Bàsicament és un gin Xoriguer infusionat amb alfàbrega i canya verda. Sí, d’aquelles que s’entreguen als caixers. És un licor perfecte per mesclar amb llimonada de Cas Xifoner, és una pomada però amb un record més fresc i sobretot, amb aroma a jaleo.

Ara us queda la decisió a vosaltres: Us quedeu amb la primera part, la segona, o combinareu una mica les dues?
Bones festes de Sant Bartomeu!

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.