Salmorejo Per Ana Marquès

El salmorejo es un plat típic cordovès . Ma mare és cordovesa i aquest plat m’ha acompanyat des de petita quan arriba la calor d’estiu. Com tot allò que m’agrada i sense perdre L’essència , he afegit el mango que endolceix una mica aquest plat. Perquè et quedi espectacular els tomàtics i el mango han de ser bastant madurs. Serà un plat refrescant, per els dies més calorosos

INGREDIENTS 4 PERSONES
1,5 quilograms de tomàtics Pera
1 All
1 Mango madur
1/4 barra de Pa
Vinagre
Oli D’Oliva verge extra
Sal

Guarnició
Pernil salat
Ou dur
Mango
1 fulla de menta

Preparació
Renta els tomàtics i trosseja’ls. Posa els tomàtics en el got de la batedora amb l’all pelat, la barra de pa, 60 ml d’oli i sal i vinagre al gust. Tritura.
Pela el mango i fes-lo a trossos petits (reserva’n un poc per a la guarnició). Afegeix els trossos de mango en el got de la batedora.
Tritura, fins a aconseguir una crema homogènia i passa-la per un colador xinès per a aconseguir una textura més fina. Reserva-la a la nevera.
Pica el tros de mango en daus petis, l’ou dur i el pernil salat
Serveix el salmorejo amb la guarnició per sobre i una fulla de menta.

Bon profit

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.