El nou equip de govern distribueix les àrees i incrementa les dedicacions exclusives

Llorenç Allès Camps / Ferreries. El Ple de l’Ajuntament de Ferreries ha aprovat la distribució d’àrees entre les persones que conformen l’equip de govern. Els sis regidors del Partit Popular es reparteixen les àrees de gestió, convertint a Vicent Coll en la mà dreta de Pedro Pons, ja que assumirà, entre altres, les àrees d’Urbanisme, Medi Ambient i Manteniment de la Via Pública.

La distribució de regidores queda així com es pot veure a les diferents imatges que acompanyen aquesta informació.

El Ple municipal va aprovar també les dedicacions i remuneracions dels integrants del Consistori. La principal novetat és l’increment de les dedicacions exclusives, que en aquest mandat seran dues: la del batle Pedro Pons i la del primer tinent de batle, Vicent Coll. Pons tindrà una dedicació del 100 per cent, mentre que Coll del 75 per cent.

El batle cobrarà 42.000 euros bruts anuals, mentre que Vicent Coll en percebrà 31.500 euros. Cadascun dels regidors de l’equip de govern que no té dedicació exclusiva rebrà 300 euros mensuals, més uns altres 200 per cada Ple al que assisteixin. Aquesta mateixa quantitat, 200 euros, també els rebran els regidors de l’oposició per aquest mateix concepte. Alicia Martí, com a segona tinent de batle, i Paloma Abad, com a tercera tinent de batlia, rebran també 75 euros mensuals.

Cada grup polític (PP, Entesa i PSOE) rebrà una assignació anual de 420 euros, que se suma als 125 euros mensuals que ingressen per cada regidor.
Pedro Pons explica que, amb tots aquests canvis, la despesa total de l’Ajuntament per regidors i assistències (sumant les de l’equip de govern i l’oposició) puja un 5,2 per cent en relació a l’any 2019, “un increment molt moderat, que no suposa ni tan sols l’increment de la inflació que s’ha registrat en aquest termini”.

El Ple se seguirà celebrant el darrer dijous de cada mes, tot i que aquesta vegada serà a les 19.00 hores i no a les 20.00 hores, com fins ara, per facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar.

PEDRO PONS HUGUET – BATLE
Seguretat Ciutadana i Mobilitat
Serveis Jurídics
Servei d’Atenció al Ciutadà
Noves Tecnologies

VICENT COLL PONS – PRIMER TINENT DE BATLE
Urbanisme
Medi Ambient i aigua.
Residus i Energia
Manteniment i Millora de la Via Pública

ALÍCIA MARTÍ PONS – SEGONA TINENT DE BATLE
Educació
Esports

PALOMA ABAD RAMOS – TERCERA TINENT DE BATLE
Serveis Socials
Sanitat
Cooperació
Infància i Joventut

RAMON SINTES VILLALONGA
Turisme
Indústria i Comerç
Festes
Artesania, Fires i Mercats
Formació i Ocupació

DAVID ALZINA VINENT
Serveis Econòmics
Cultura
Cementiri
Arxiu Municipal

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.