BARRA LLIURE. Margarita de fresa Per Àngel Allès Camps

Àngel Allès Camps

Acaben les escoles, arriba la calor i també els turistes. Juny significa començar a passar dies a la platja, estirar-nos a prendre el sol, estar a una terrassa d’un bar prenent un còctel o una cervesa ben freda mentre contemplem els fosquets més llargs de tot l’any.

Per aquesta ocasió prepararem un còctel clàssic però donant un toc una mica més fresc i de fruita de temporada. Aprendrem a preparar un margarita de fresa. Tenim dues opcions, fer-lo frozen (granissat) o clàssic. Necessitarem tequila, Coientrau, llimes fresques i freses o puré de fresa. El puré de fresa també el podem preparar nosaltres mateixos a casa triturant freses amb una mica d’aigua i sucre, depenent del grau de dolçor que vulguem al còctel.

– 50ml Tequila
– 25ml Coientrau
– ½ llima
– 15ml xarop d’agave
– 10ml puré de fresa
– 2 freses

Posarem les freses a dintre de la coctelera i les aixafarem. Afegirem el tequila, Coientrau, el xarop d’agave i exprimirem la llima. Afegim el puré de fresa i batem amb gel per refredar i mesclar bé tots els ingredients. Servirem a dintre d’una copa ben freda i decorarem amb una llima deshidratada.

Ja només ens queda tombar-nos al sol i gaudir d’aquestes postes de sol i els fosquets agradables que ens regala el mes de juny.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.