La joventut recomana

Si teniu entre 12 i 18 anys i voleu fer-nos arribar les vostres propostes, podeu enviar-les per correu electrònic a dferreries1@gmail.com

Bryan Chimbo (16 anys)
4t. d’ESO – CC Sant Francesc d’Assís

Llibre: “El círculo escarlata” és una novel·la juvenil escrita per l’autor César Mallorquí i constitueix una història que narra les aventures de dos cosins per tal de descobrir el secret del fantasma que habitava a casa seva. Dins aquest entramat, les aparicions paranormals s’uniran al desafiament dels retrobaments físics: amb els oncles, amb la casa i amb les seves cosines. El llibre em va semblar molt complet, perquè és una mescla entre diferents gèneres i aquest fet fa que no sigui gens avorrit.

Música: “Dame”, cançó de Quevedo i Omar Montes que ha esdevingut molt popular darrerament perquè és una de les cançons del nou àlbum de música de Quevedo que xerra sobre un mal d’amor.

Aplicació: Spotify és una de les millors aplicacions per escoltar música de forma variada o al gust personal de cadascú. En aquesta app es pot escoltar tot tipus de música i fins i tot crear una llista amb totes les cançons que que ens agradin.

Pol Martí Pons (12 anys)
6è primària – CC Sant Francesc d’Assís

Llibre: “Enigmates ¡Encerrados en clase!”, de Miquel Capó. Recomano aquest llibre perquè és fàcil de llegir i entretingut. Has de resoldre enigmes matemàtics que et fan pensar i a la vegada passar el temps de forma divertida.

Cançó: “Show must go on”. Aquesta cançó de Queen m’agrada perquè és un bon exemple de la música rock. A més està interpretada per un cantant amb una magnífica veu i els músics que l’acompanyen són fantàstics. A més, el missatge que dona és molt polit (sempre seguir endavant). Us recomano que l’escolteu

Web: “Flightradar24”. Amb aquesta aplicació pots veure en temps real per on passen els avions. És a dir, és un radar en temps real que et dona la ubicació exacte del vol i moltes altres informacions com: la companyia, l’altitud, velocitat, distància a la destinació, temps de duració de vol, model i antiguitat de l’avió, capacitat… Recomano aquesta app a totes la gent que està interesada en el món de l’aviació.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Informació bàsica sobre protecció de dades
Setmanaris i Revesteixes SL (d'ara endavant, Foodies on Menorca), com a responsable d'aquesta web, l'informa que les dades de caràcter personal que proporcioni emplenant el present formulari seran tractats amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació del seu interès. En enviar el formulari, Vostè legitima a Foodies on Menorca i dona el seu consentiment a aquest tractament i registre de les seves dades. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s'indiquen en la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades.